Voor wie

MVG Administraties is er voor de ondernemer, (startende) bedrijven, verenigingen en particulieren.

De ondernemer

Waar is een ondernemer goed in? Het woord zegt het al: in ondernemen! Een betrouwbare financiële administratie is essentieel voor inzicht in uw financiën. Het tijdig bijsturen van administratieve processen draagt bij aan de groei van uw onderneming. En dat biedt u meer tijd om te doen waar u goed in bent; ondernemen.

Mkb-er en zzp-er

MGV Administraties biedt iedere ondernemer, groot of klein, dienstverlening op maat. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de administratie van uw onderneming volledig uit handen nemen, dan wel uw administratief begeleiden. Daarom verzorgen wij de financiële administratie voor u digitaal. Door te werken met Exact Online is uw administratie altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Starters

Heeft u de knoop doorgehakt en gaat u een eigen bedrijf starten? Dan komt er wel heel wat op u af. Het berekenen en vaststellen van uw tarieven, bijvoorbeeld, of het opzettten van de administratie. En misschien wel het kopen of huren van een bedrijfspand. Dat begrijpen wij maar al te goed; wij hebben immers zelf met dat bijltje gehakt.

Verenigingen van Eigenaren

Heeft uw Vereniging van Eigenaren (VvE) een uit de leden gekozen bestuur en heeft dat bestuur behoefte aan ondersteuning? MGV Administraties verzorgt de financiële administraties van meerdere VvE's. De meeste taken van een VvE zijn administratief gericht. Wij kunnen deze administratieve aspecten volledig uit handen nemen, dan wel op bepaalde onderdelen begeleiden.